sakit senggugut n kerap poo poo at 35w

Kalau ikut period skrg 33weeks and edd 8/7/2019. Tp doctor kata jgn ikut edd period dh. Ikut tumbesaran baby. Klu ikut tumbesaran baby skrg sy 35weeks and edd 21/6/2019. Tp skrg sy kerap buang air besar. Mcm cirit tp bukan cirit. Lembut. Lepastu kaki lenguh2 n perut sakit mcm senggugut. Any mommies pernah rase mcm sy? Ape sebab or any tips/advice?

1 Balas

normal tu sis tanda baby membesar and tekan abis segala.organ dlm.badan kite haha..btw cirit2 pun slh stu tanda.nak.bersalin hihi

5y ago

Itu la. Rase takut n seram pulak. 2 anak yg lain xde rase mcm ni lgsg. Tu yg confuse..