lenguh kaki, sakit senggugut dan kerap buang air besar at 33 weeks / 35 weeks

Kalau ikut period skrg 33weeks and edd 8/7/2019. Tp doctor kata jgn ikut edd period dh. Ikut tumbesaran baby. Klu ikut tumbesaran baby skrg sy 35weeks and edd 21/6/2019. Tp skrg sy kerap buang air besar. Mcm cirit tp bukan cirit. Lembut. Lepastu kaki lenguh2 n perut sakit mcm senggugut. Any mommies pernah rase mcm sy? Any tips/advice?

1 Balas

normal awakk