Scan Tk Nampak

Kalau ikut kn 7w tpi kantung je besar, janin tk nmpk lagi.. Nk positif kn diri tpi terbawak2 rasa takut.. Takut kecewa.. Siapa ade pengalaman mcm ni.. Bolh share tk.. Tq

Scan Tk Nampak
48 Balas

sy pernah kguguran scan mcm nie..kantung xberapa bulat..doktor kata kandungan xmjadi..ada bleeding...tp kalau puan xbleeding..insyaAllah kandungan puan ok..semoga semua dpermudahkan Allah...

4y ago

Itu lh.. Doc pon ade ckp klu ade bleeding kne cpt2 dtg hospital dn mungkin kandungan tk jdi.. Tpi harap buat mse skrg ni tk de ape2 yg jdi.. Moga smue baik2 je.. Bleeding n skt2 pon tk de, tnggu 2mnggu lgi untk scan