hi nk tanya,ada tk yg pregnant 7w masih tk nmpk janin? atau lmbt nmpk janin...tq....

1 Balas

Hye sis. Normal, kne tggu lagi beberapa weeks untuk nampak janin dan heaerbeat dia, slalu 9/10 dah boleh nmpk jelas. Baru2 lagi akan nampak kantung dgn bijik kecik je. Sis tggu lagi brapa mggu okay nanti scan lagi✌🏻 hope dipermudahkan segala urusan ye sis🤲🏻❤️

2y ago

Haah sis, jgn risau inshaAllah baby okay selalu pkir positif ye mommy!💪🏻 saya doakan sis dan baby okay. Moga dipermudahkan slalu urusan. Jaga makan dan jangan buat kje berat ye waktu ni, kandungan baru sngt huhu🤲🏻❤️