Scan Tk Nampak

Kalau ikut kn 7w tpi kantung je besar, janin tk nmpk lagi.. Nk positif kn diri tpi terbawak2 rasa takut.. Takut kecewa.. Siapa ade pengalaman mcm ni.. Bolh share tk.. Tq

Scan Tk Nampak
48 Balas

Doa banyak2, jangan stress, jaga diri bebaik. Saya pun nampak kantung je 7week, tetapi scan utk 12week kantung x mbesar, janin pun xda dan gugur. Sis doa byk2 sbb ada je Awl2 xnmpk nnt 12 week ke atas InshaaAllah nampak

4y ago

First gugur, second ade bleeding.. Yg ke3 ni alhamdulillah tk de bleeding atau ape2..