BABY

Kalau hari hari ibu menangis , stress sbb masalah family , orang selalu cakap , tak baik , nanti effect dekat anak . Effect yg macam mana ya . ? .Hari hari menangis hari hari fikir soal masalah

9 Balas

Klo ikut pengalaman Saya mmg ad efek pn .. Masa mngandungkan ank yg no.2 Saya kerap menangis ,stress .. bila lahir anak Saya kuat menangis ,sampai lah bsr ni ..dia jd sorg yg sgt sensitip ,mudah sentap Dan mudah sgt menangis ..