Ibu sedih effect kandungan Tak?

Assalamualaikum Saya nk tnyaa kalau ibu sedih tpi bukan sbb stress atau gaduh akan effect baby Tak? Saya skrg 33 minggu, mnangis sbb tgok kisah2 palestin, Dan banyak menangis ketika solat boleh effect kandungan jgak ka?#ingintahu #seriusnanya

2 Balas

Baby tu dalam badan awak, maka dia faham setiap emosi ibunya. Ikan dalam laut pun boleh tahu langit mendung

baby awak akan ikut awak sedih , kalau awak gembira , baby awak pun gembira. cuma ikut emosi.