Menangis effect baby dlm kandungan tak?

Hi, kandungan saya baru 9mggu. Lately ni slalu bergaduh dgn husband n tiap hari saya menangis stress. Saya tak tau nak buat apa dah 😔 Ibu mengandung ni dahla cepat sensitif.. macam nk lari rumah 😭😭😭

2 Balas

Cuba elak stress sis, Sy 2kali gugur sebb terlampau stress dgn kerja, Sy kerja sendiri, sgt2 stress dgn nak handle staff n company, punca gugur..kalini Sy pregnant lg, Sy ubah mindset, buat sesuatu yg bole buat u happy..bykkan ngadu pd Allah, insyAllah tenang

Sama dgn saya. Tpi suami layankan je nak makan apa walaupn tgh gaduh. Stress tulah . Saya Cuba taknak nangis. Tapi stress tu takleh nak elak. Risau jgk keadaan baby. Harap sihat2 je