BABY

Kalau hari hari ibu menangis , stress sbb masalah family , orang selalu cakap , tak baik , nanti effect dekat anak . Effect yg macam mana ya . ? .Hari hari menangis hari hari fikir soal masalah

9 Balas

sis jgn terlalu pkir kn..nanti mmg akn effect pada baby..anggap 2 dugaan kita wktu hamil..saya dlu ank kedua sllu strees..haha last2 trun naik hospital..sbb tekanan drh..ksian kt bby nti..sabar ye sis untuk bkal bby yg akn lahir nti..