Haid Datang Lambat Tapi Tidak Hamil

Kalau haid datang lambat kita sebagai kaum wanita pasti akan berasa cemas dan risau tapi dalam masa yang sama gembira jika hamil. Tapi bila buat pemeriksaan, negatif pula. Ada tak ibu-ibu di sini alami situasi seperti ini? Haid lambat tetapi tak hamil? Jom baca artikel ini: https://my.theasianparent.com/punca-lambat-datang-haid/web-view

10 Balas

Kawan sy x datang haid 2 bulan then buat pregnancy test negatif, pastu datang haid then another 2 month x datang haid,cek again positif🤣🤣 terkejut sangat..

saya alami skrang, last period bulan 10 siap jumpa pakar. sekali hujung bulan 2, positive pregnant lepas 2 minggu asyik sakit rasa sengugut and muntah.

4y ago

Oo macam tu. Saya ahad ni baru nak jumpa doc plk. Ritu scan 4week baru nampak kantung jer.. Tq2 share pengalaman ya😊x sabar nak tunggu ahad😅

tak sempat nk test pregnant...haid dtg ontime, stiap kali nak dtg haid mesti debar2...sebab xsited nk test pregnant sbenatnya 🤣

Sya habis pantang sampai lah anak saya berusia 1 tahun 11 bulan tade haid tau tau dah mengandung 16 mnggu 1 hari

Pernah alami..

Pernah alami

🤗

👍