Gatal Kulit Ketika Hamil, Ini 4 Cara Untuk Cegah!

Ada mak-mak yang pregnant tak mengalami fasa ni. Tapi buat Mommies yang tengah struggle dengan kulit gatal, tak kira lah yang biasa atau serius, 4 cara ini mungkin boleh membantu anda.

Gatal Kulit Ketika Hamil, Ini 4 Cara Untuk Cegah!
6 Balas

betul masa awal pregnancy saya ikut petua nurse d klinik swast mau kuatkan rahim mandi pkai air panas dalam 5 hari saya mandi pkai air panas kulit sya jdi kering dan gatal trus start dri haritu sya ndak sdah mndi air panas...

Assalamualaikum ade sesiapa ke yg experience dgn keputihan masa pregnant. Keputihan sy banyak dn berketul dan gatal.

4mo ago

alhamdulillah dlm 3 ke 4 ari dah ok

👌🏻

4mo ago

4 cara tu

mana nak bukak? apa 4 cara tu

👍