Kandungan 13weeks

hi kalau dah masuk 13 weeks ni apa yg selalu baby buat dalam perut ? minggu ke minggu tunggu si kecik dlm perut ni tendang perut .. tak dpt rase lgi .. selalunya bila yea dia start kick dlm perut . mommy excited nk rase mcm mne baby tendang2

2 Balas

Baby saye senyap je smpai 19week 😅.. Masuk 20baru mula tendang geli2..

4y ago

Seronok sbb boleh rase dye gerk2.. 😁 sbelum ni rupe nye duk terbalik muke ke dlm tu yg xrase tendang.. 6ti turn sis plk.. Cume awal lagi tu sbr sikit g ..