Kandungan 13weeks

hi kalau dah masuk 13 weeks ni apa yg selalu baby buat dalam perut ? minggu ke minggu tunggu si kecik dlm perut ni tendang perut .. tak dpt rase lgi .. selalunya bila yea dia start kick dlm perut . mommy excited nk rase mcm mne baby tendang2

2 Balas

Klu first baby hmpir 5bln nnt bru rse dia gerak. Mcm sy 17w bru rse. Tu pn slow je. Klu nk rse kick yg btl2 kena tggu 6bln lebih.

4y ago

same lh kita first baby ..

Baby saye senyap je smpai 19week 😅.. Masuk 20baru mula tendang geli2..

4y ago

Seronok sbb boleh rase dye gerk2.. 😁 sbelum ni rupe nye duk terbalik muke ke dlm tu yg xrase tendang.. 6ti turn sis plk.. Cume awal lagi tu sbr sikit g ..