Baby bergerak ? betul ke? First time rase.

Subuh tdi saya dpt rase mcm baby bergerak atau tendang dlm perut ??. Kandungan dah 18weeks 6days. Tak tahu la same ada betul ke tak. Sbb ni pertama kali saya pregnant ?. Kalau betul ya Allah happynya saya.

2 Balas

In sha Allah betul , sbb sy masa 16weeks tuu ade rasa jgk cuma xkerap and rasa dya tuu soft² je .. skrg dh 17weeks kdg² kuat cuma xkerap sgd rasa ,maybe dya kecik lgi hehehe .. I'm happy for you too sis 💕🥰

4y ago

Klau betul Alhamdulillah. Best je rase hehe. Tq mummy komen

mybe betol , mybe angin jee . 18w awal laaa jugak tuh bagii frst pregnantcy . sayaa pon 20++w baruu dapat rase .

4y ago

Tulah. Sbb pertama kan. Tak tahu la betul ke tak hehe. Tq mummy comments