Tendang perut

Hi ada tak sesiapa yg ada anak kecik lepas tu dia tertendang perut kuat ? Bahaya tak kt baby dlm kandungan? Risau

4 Balas

Awk berapa minggu? Kalau dah ada air ketuban alhamdulillah lebih selamat sbb baby dilindungi air ketuban. Mcm kita tendang belon keras yg berisi air, efek kepada isi yg berenang didalam air tu tak kuat. Mcm vibrate gitu je. Tp kalau selepas tendang tu rasa sakit lama atau keluar darah/ air boleh pergi cek doctor

sye ni bukan takat baby kecik yg tendang, kdg2 tgh sedap tidur, tidur suami tertendang perut sye bila nak pusing bdn hadap sye, kdg suke letak kaki atas perut sye. hahahahah,smpai jdi fobia dahh nk tidur dgn husb sbb lasak sgt😂😂😂

1y ago

Sebenarnya suami la yg tendang tu tapi malu nak tulis HAHAHAHAH YE TIME TIDO LA DIA NK PUSING SEKALI DUSH DIA BG

hahahaha sama la anak saya pernah hempap kuat atas perut, senak kejap. check doc baby dalam perut alhamdulillah okay je 🤲🏻

1y ago

Okay ini terhempap lg menakutkan. Alhamdulillah ok je kan?

sy ank pernah terjatuh atas perut..lme jgk la senaknye..tp xde pe..risau gak sblm tu

4mo ago

Waktu tu awak berapa minggu?