Rase baby tendang tu camane?

Sekarang dah 24W kadang² rase mcm ade angin² atau bubble dalam perut. Sy xtau ni tendangan baby ke @ mmg perut sebu ke. Sebab sy ni mmg ade masalah senang perut xsedap. Tp yg ni sy mcm confuse. Selalu klu rase mcm ni sblm preggy kite tepuk² perut okay. Takut pulak kalini nak tepuk.#firstmom

2 Balas

awal2 memang rasa mcm bubble macam tu sis. kadang kalau nampak dia terbonjol sikit tu, cuba sis tekan sikit kat situ kadang baby react. kalau rasa bubble2 lepas kena kacau tu most probably betul lah baby tu.

Bby tendang la tu…rse bubble n kdg rsa mcm angin, sy firstmom jgk 25w..tp skrg mkin kuat dh tndngn tu smpai berombak perut