pening

Kalau czer tak bole makan ikan bilis eh ? family dri sarawak ada kirim ikan bilis goreng campur halia tpi ikan bilis tu dah diblend ?

7 Balas

tak pnh dgr pula. tapi petua org kg ckp bettwr jgn tkt gatal luka lambt sembuh. tp pakar doktor ckp ikan blis tggi protein.

Blh jak...xda masalah....pati ikan haruan jgn lupak bli...tauk n fhm2 lah pntg org swak gine....

5y ago

❤❤❤❤❤

Boleh je.. sy dh nk habis pantang dh nie mmg sllu mkn ikan bilis.. okay je..

Blh sis..

blh .

Sy cezer gak baby 1st, tp rseny sy mkn jer...tp atas antibody mommy la rseny...klu teringin try sikit jer dlu...

Try mkn kuantiti sedikit. Kalau takda gatal2, bermakna badan sis dpt terima makanan tu.