ikan bilis goreng masa pantang

Boleh ke saya makan ikan bilis goreng masa anak tgh jaundis? Risau makin naik bacaan bby

1 Balas

Boleh je .. jgn makan jamu dgn yg panas2 mcm lada hitam halia semua tu .. kerapkan minum air masak waktu ni dan kerapkan bg susu .. selang sejam atau dua jam .. pasti kejut2 lah baby cakap gn dia ibu nak awk sihat syg .. in shaa Allah dia bg kerjasama sis

5y ago

Trima kasih sis . saya mmg set alarm utk breastfeeding dia. Doakan bby sy cepat sembuh dari jaundis