Upt samar2

Kalau betul ada , Alhamdulilah 🤲

Upt samar2
9 Balas

Dulu sy pun mcm tu sis.. Lepas tiga hari cek lg upt. Line makin terang. Alhamdulilah skrg almost 2months. Sy doakan sis spya ada rezeki utk dpt baby juga😘

4y ago

Smoga xlama lagi rezeki tu datang.. Amin..

Mcm sa cek kncing d kilnk weak positif samar2,,blm smpi tamu jnji nak cek kncing balik da datang bulan,,kcwa sngt😢

4y ago

Tu lah , sedih tu takyah cakap lah sebab mengharap kan . Saya dah 2kali gugur , takprla saya redha belum rezeki saya lagi 😊

chemical pregnancy ni kot..mcm sy dpt double line sok tu period doc ckp kandungan tak jadi..kisah sama cm awak

4y ago

Tu lah dah 2kali kena macam ni , takpelah belum rezeki saya lagi 😊

Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan dan dikabulkan segala hajat. Take care 😍

Kalau saya ni dh buat buku pink ni. ..positif ni

4y ago

Ya ke. .....

Alhamdulillah..tahniah sis👏👏

4y ago

Ohh... ni maybe chemical pregnancy. Tak sempat jadi.. takpe sis, inshaa Allah ada rezeki lepas ni 🤗

Tggu seminggu lg sis try lg

Repeat upt farmasi pulak

4y ago

2 hari lagi pun boleh. Kalau betul pregnant line dah makin terang

Refer upt farmasi