Hi Ibu ingat tak yg saya post upt yg samar2 kemarin tu..

Salam mmy , Saya ada post gmbar upt kemarin kan tapi Samar2..hari ini saya post gambr upt yg terang sedikit.. Alhamdulilah penantian 1tahun 3bulan akhirnya termakbul🥺 keluar saja dari bilik dokter terus bagi Upt kat Husband. . nangis laki ku😢😭 Alhamdulilah..

Hi Ibu ingat tak yg saya post upt yg samar2 kemarin tu..
2 Balas

syukur.....mcm laki ku awl tahun ni cya ksi nmpk upt double line trus dy nangis dua² la kmi nangis xprcya ...sbp msa awl kwin dlu prnh preg tpi gugur kandungan 19 week ...trus pnantian 1 tahun lebih bru isi balik...ni da last trmstr 2...jaga diri sis jn trlalu lasak jaga kesihatan doa bnyk² smoga d kuatkn kandungan smpai melahirkan nnty...😊😊😊😊

2y ago

Alhamdulilah.. lain bha persaan tgok laki nangis kan Mmy , Mw tahan pun perit di tekak🥲. tgok Laki tdi pun dia tkan2 sdh mata dia merah sdh mata dia menahan tangisan.. waaaa cngrtss sis trmst2 sdh dia ..

bagus akak 1 tahun penantian..Saya 8 tahun menunggu kak..akhir Saya dapat merasa jadi ibu juga..amen #firstmom #13week suda

2y ago

Sabar kak selagi kita msh ada rahim slgi msh besar peluang .. Sya constume 4botl juice mamariam..hbs sja 4btol trus melekat...