Alhamdulilah syukur

Happy nye tgk dua line pekat sekali celup je sebab sebelum2 ni kalau celup mesti satu line alhamdulilah syukur 🤲☺️

Alhamdulilah syukur
56 Balas

alhamdulillah, tahniah sis, jaga kandungan dan diri tu elok elok, saya doakan urusan sis dipermudahkan ye😊doakan saya dan kandungan pun sentiasa sihat

4y ago

amin , terima kasih sis , sy doakan sis pun dipermudahkan urusan dan kandungan sentiasa sihat 🤲🥰

tahniah awak..semoga zara pun dapat rezeki mcm awak jugak..aamiin³ yarabbal'alamin

4y ago

aamiin³ yarabbal'alamin..allah maha mendengar.. sama² awak..🥰

Tahniah awak..sya pon masih berharap spya dpat rasa saat mcmni.sllu check satu line jer.

4y ago

sabar yee sy pun macam tu orang yang sabar sentiasa allah mendengar saya doakan awak dikurniakan zuriat secepat mungkin amin 😊

wowww... brapa lama tunggu? apa simptom sis rasa? tahniahhhhh🤗🤗🤗

4y ago

owhhh mcm tu.. rindunya nk prgnant lagi.. hahah.. tahniahhh 🤗💕

Alhamdulillah 👏👏👏tahniah sis.. Doakan utk sye jgk ye 😊

alhamdulillah pekat nye. mcm nk dpt kembar je ni. hehe

4y ago

hehe doakan yee kalau twin alhamdulilah 🤲😭

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Semoga diprmudahkan segala urusan ya..

alhamdulillah. jaga diri. jaga makan. moga dpermudahkan urusan❤

4y ago

amin terima kasih sis 😍

Alhamdulillah, dh brapa lama tunggu sis? Bestnya doakn sya juga

4y ago

hehe terima kasih dah 6minggu 😍 , amin sy doakan awak dikurniakan rezeki zuriat 😘

tahniah sis syukur alhamdulillah.. doa kn sy juga ye