ADA YANG NAK LETGO BREASTPUMP FOR FREE TAK?

kalau ada saya nak , bukan apa susah baby menyusu sebelah payudara je , sebelah lagi taknak , dah paksa tapi baby tolak 😭🙏

2 Balas

Area? Actually teknik marmet yg betul lagi bagus drpd guna pam. Kena cari punca kenapa baby tak nak sebelah, posisi tak betul ke, dll. Boleh dapatkan consultation dgn kaunselor penyusuan susu ibu bertauliah. Boleh join group FB Happy Breastfeeding Malaysia. Banyak info bermanfaat

Saya ada madela tapi manual 😅 nak ke? Saya bole post.

3mo ago

ni no whtsapp saye bole wsap la 0166631824