Baby menyusu sebelah breast sahaja

Hai mommies nak tanya ada tak pengalaman baby nak menyusu sebelah breast ja? Kalau kita bagi lagi sebelah nangis nangis taknak then bagi sebelah lagi yang dia nak tu laju ja minum. Tahu tak kenapa🥹 Dah dekat 2w baby df dari breast yang sama🥺

2 Balas

kena kerap cuba, nanti tak balance 🥹 baby saya dulu camtu juga, belah kanan dia taknak sgt sebab puting tak berapa timbul. setiap hari mmg saya usahakan juga. kalau biasa bagi sambil baring, cuba lah sua yang belah dia taknak tu.

sbb awk kerap bgi sblh je. jrg bgi lgi sblh, so die xnk lh yg lgi sblh tu.