FREE BEEASTPUMP UNTUK LETGO FOR URGENT PURPOSES JE.

🚫Makasih smua. Settled. Semua dah berpunya ye.. Nnt klau ade lagi barang free saya up lagi sini 🚫 Assalamualaikum smua. Saya ade 2 breastpump nak letgo for free je (sbab nya saya dah ade extra 2 jenis lagi penggunaan sendiri). So yg 2 lagi nak bagi free untuk mamy yg mmg urgent perlukan / yang tak berkemampuan nak beli. 💥(ONLY FOR YG MMG URGENT NAK GUNA / TAK BERKEMAMPUAN JE)💥 TO LETGO FREE: - Mikubi electric breastpump 1x (DAH JADI HAK MILIK ORANG) - Momohouse wearable breastpump (handfree) x1 (DAH JADI HAK MILIK ORANG DAH) - Tommee Tippee milk warmer x1 (Dah JADI MILIK ORANG) Saya prefer COD kalau blh. Pos pun blh tp mamy sendiri yg akan tanggung pos sendiri. COD : Kat rumah seksyen 35 Alam inpian (Shah Alam, Selangor) Kos pos: RM6 Semenanjung, RM10 Sabah/Sarawak

FREE BEEASTPUMP UNTUK LETGO FOR URGENT PURPOSES JE.
10 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

saya nak boleh ke ? pump yang ada dah rosak , baby taknak direct puting sebab puting saya kedalam . saya campur susu formula & susu badan . ni nak pump tak boleh sebab pump dah rosak . tu pun pinjam pump adik .

Wow semoga murah rezeki sis. As i know orng2 duduk alam impian seksyen 35 ni semua orang have2😣 T20 semuanya sbab rumah besar2 rumah 3 tingkat 😣 Ape la suami sis keje kalau boleh tahu? 😅

2mo ago

cukup tahu dia duduk situ pon dah okay. tak perlu nak ambik tahu sampai apa pekerjaan suami dia, rezeki dia la kot tu dapat duduk rumah yang have2 t20.

hi mamy if saya nak yang milk warmer tu boleh ke ? Next week saya dah start kerja jadi baby saya full bf.

2mo ago

saya ada pm mami dekat fb

Nk sis…ank sy slalu merengek cm xcukup susu..nk try pump bgi kat die masa bln puasa nnti

2mo ago

Ade tinggal yg jenis corong je mikubi. Electric pump .. klau nak blh pm fb jacyntha florentius

VIP Member

nak satu pump sis.. saya belum ada pump 😌 tapi saya nak by pos..

2mo ago

xde rezeki saya.. but its okay ❤ tq sis

still ada tak sis pump mikubi tu?

2mo ago

Ade sis so far takde lagi bagi kata putus. Klau nak blh pm fb saya jacyntha florentius

Warmer ad lgi ke sis.. Kla

2mo ago

Ok xpe.. Bkn rezeki

Salam.. Masih ada ke sis?

2mo ago

Ade sis yg jenis corong electric pump mikubi.. pm jacyntha florentius klau nak

ad lgi ke sis

2mo ago

Ade sis jenis corong electric pump.. mikubi. Pm fb jacyntha florentius

Nak