Kasut semakin mengecil atau kaki semakin membengkak besar sewaktu mengandung?
Voice your Opinion
Kasut mengecil
Kaki membengkak besar
Lain-lain (sila nyatakan)

6751 respon

75 Balas

Kaki tu mcm rs tebal je..hehe..kena bli yg btl2 selesa. Cnth mcm kasut jenama clark..sbb bila bdn berat msih rs ok pd part tapak kaki kasut kita pkai..brbnding kasut lain...

Alhamdulillah sepanjang mengandung baru2 ni xda bengkak kaki.. tapi masa tunggu hari, macam 2minggu sebelum beranak baru kaki bengkak sikit

biasa jew.msa pregnant ank sulung skli jew bengkak kaki..msa pregnant ank kedua xbengkak langsung.pdahal sy ni seorang yg aktif xkira msa.

kesemua tiga2 anak sy termasuk no empat ne TDK pernah LG bengkak kaki biasa2 ja alhamdulillah..

ok lg setakat ni, cuma alas kasut kena selembut kusyen. so dah beli sandal dan kasut sesuai

kaki tak pernah bengkak lagi dari anak first , cuma kaki panjang cepat bila preggy hahaha

alhamdulillah setakat ni xda bengkak lagi. 26 mnggu dh

Saya edema teruk . Kena pakai kasut bowling yg ayah saya bawak gi masjid tu 😂😂😭

alhamdulilah masa mengandung saya xprnh bengkak kaki tp xthu la kalau yg kedua ni😅

saya xnpk ketara kaki bngkak.. cume perasan.. kasut keje biasa pkai.. ketat sudaa