Kasut semakin mengecil atau kaki semakin membengkak besar sewaktu mengandung?
Voice your Opinion
Kasut mengecil
Kaki membengkak besar
Lain-lain (sila nyatakan)

6815 respon

75 Balas

Pregnant kali ke 2 masih ok xde bengkak lg tp masa 1st 4bln lebih kaki da start bengkak

membengkak sis...sy sebelum mengandung pakai saiz 36 , mengandung pakai 38

alhamdulillah ..xpernah bengkak lagi spnjng pregnant ank first smpai skrg

biasa saja dari anak pertama dgn kedua dn ketiga.. kaki biasa je

Alhamdulilah start pregnant untill bersalin xpernah kene edema

Alhamdulillah, masa saya pregnant tak alami kaki membengkak

Alhamdulillah, buat masa sekarang kaki still sama je lagi.

kaki tak bengkak . alhamdulilah okey je waktu mengandung

kaki x pernah lagi bengkak dr preggy anak 1st hingga ke5

setakat ni 26w ok, harapnya ok sampai melahirkan aamiin