Apa yang anda fikir kaedah yang paling mudah dicegah untuk bayi mati dalam kandungan?
Voice your Opinion
Kira tendangan
Tidur di sebelah sisi
Bercakap mengenai isu ini
Tiada (tidak mudah dicegah)

4092 respon

8 Balas

Kena sentiasa alert dengan pergerakan baby. If any abnormal, sila cepat risau n pergi hospital. Jangan tanya2 pendapat org terlebih dahulu. Pergi risaukan baby dulu. Dah sampai hospital, kalau baby ok xde masalah, doc takde nye nak marahkan kita. Yg penting baby kita selamat.

kira tendangan dan dgr bunyi jantung bby guna dopler..

krap kn kira tendgn bby😊

Kira prgerakan baby.

Kira tendangan 🤗

Kira tendngn bby

semua di atas

🤔