MINGGU KE BERAPA ?

jum kongsi pengalaman dan ketika berapa week ibu² melahirkan first baby ?

MINGGU KE BERAPA ?
469 Balas

38weeks 2 day g kk ada appointment..doktr kk scan air ketuban kurang, refer hosptal..g hosptal doktr check memang kurang dan check bukaan dh 6cm😂nurse n doktr kelam kabut transfer msok labour room..pecah kan air ketuban, tibe2 jntung baby lemah..msa tu dah 7.5cm terus tolak bilik operation..akhirnya emergncy czer

5y ago

yelakan kita pregnant kerap p tandas buang air.. kadang ingt air kencing rupanya air ketuban.. risau jugak.. fuhh harap² okay lah smuanya