Berapa lama ibu2 sakit susu bengkak

Assalamualaikum hai mommy2 semua ... Kongsi pengalaman jum.... Nk tnya kat mommy2 di dlm ne .. Berapa lama ea sakit bengkak susu??Ade ke yg mcm saya kalo lapar je mual dah makan ne nnti selang berapa jam mual balik .. Bangun pagi je dh rasa mual .. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Bukan bengkak susu tu, breast sakit2 tu normal time preggy. Sbb dia baru nak produce susu kan. Mual2 tu kira alahan. Jangan biar perut kosong. Kena kerap makan dlm kuantiti yg sikit. Kekacang, buah2 digalakkan utk snack time.

2y ago

🥰