Nama

Jom share nama anak anda? Manatau boleh jd inspirasi dlm misi mencari nama hihi ??

Nama
551 Balas

1. Nur Damia Asyffa 2. Nur Dinara Aisyah 3. Muhammad Darwish Arryan ( baby oktober 2021)

1 👶MOHAMAD ASFA SAIFULLAH 2 👶 MOHAMAD ALFARIZKY BAIHAQQY 24 desember coming soon ❤️

puteri nur aisyah saffieyah 8thn putera ammar mukhriez 5thn 3? inshaallah bln 10 ni..😊😊

1-SHARUL RIZWAN 2-PUTRI NUR SYUHADA 3-PUTRI NUR SYUHAILA 4-SHARUL RIDHWAN 5-Bln 8 InsyaAllah

1.nurlily alia 2.muhd aiman 3.muhd khalif umar 4.muhd ilham miqhail 5.muhd khalish fayyadh

Muhammad Hafiy Amsyar Nur Auleeya Asyfa Nur Afra Wafiyya 4th coming soon July , InSyaAllah

1.Muhammad Firash Md Faizal 2.Nur Fazreen Delisha Md Faizal 3.Muhammad Al Fatih Md Faizal

FIRST BABY ~ MUHAMMAD BIN AKASHAH SECOND BABY ~ AL FATEH BIN AKASHAH

1st Khadijah sekarang 35w masih x nampak gender 😂 khalsom (girl) Khaff ( boy)

1st Muhammad danish syahmi🥰 2nd Muhammad danial safwan🥰 3rd Naurah zulaikha🥰