Nama

Jom share nama anak anda? Manatau boleh jd inspirasi dlm misi mencari nama hihi ??

Nama
551 Balas

Klu yang nk guna nama sy pn blh Akmal Firdaus Nama anak nnt sy nk bg nama Aryan Uwais

Mikolaj Adriellex . skg sda gravida2para1... anak 1 dlm prut haha

Nama anak saya ringkas je.. 1.Abdullah Faqih 2.Nurul Iman 3.Nurul Amni 😁

Nur Khaisara Irwayu Muhammad Kusyairi Irfan Muhammad Khasyaf Irham Nur Khaira Irthia

1-siti nur ummairah 2-nur insyirah safiya 3-mohd syafii rayyan(bakal lhir bulan ogos)

1. Muhammad Haniff Haikal 2. Nurul Ramadani 3. Muhammad Rayyan Raiqal 4. Muhammad Aish Aryan

5y ago

Sis apa maksud nama raiqal? Sy search x jumpa.. Berkenan gak nama tu utk anak

Muhammad aiman haziq Zaim Fahmi Naim Nazmi Coming soon -belum cari nama, baby girl

1)Qaseh farisha 2) Muhammad Farish Arjuna 3) Muhammad firman akhbar 4) menunggu hari

1.Muhammad Mufid 2.Uzzam Zuhairy 3. xtw nk letak nama apa lagi doctor scan baby girl 🤲

3y ago

Hannani sedap nama tu sy brkenan tp sy xleh letka nama tu sbb nenek nya(mak sy) dipanggil nani . karang ank pun panggil nani juga. udah pening nnt sbb mak sy duk sekali dgn sy

Muhamad Hamzah Saqeef bermaksud Singa yang terlatih my sec baby due on April ♥️