Nama

Jom share nama anak anda? Manatau boleh jd inspirasi dlm misi mencari nama hihi ??

Nama
551 Balas

Haura Zunairah (anak syurga ibu ♥️) Adik baby AH (due 1/1/22) Asya Hannah Ayyana Haniyah Aydin Hayyaz Arman Harzan Ateef Hairaz 🥰 inshaAllah moga dipermudahkan. ikutnya ibu nk balun 3 rangkap nama. tpi ayah nya saja dh Nik Amirul asraf. nama kakak nya Nik Haura Zunairah bt Nik Amirul Asraf. Ibu kesian kt anak ibu nnti kena isi nama panjang2 😭 ibu mengalah laa letak 2 rangkap aje.

Ni senarai nama pilihan sy dn maksud dia.. Masa sy pregnant thun lepas.. Tp last2 1 pn nama yg sy pilih ni sy x guna.. Sbnya suami dn mk mntua bg cadangan nma yg sy suka.. Iaitu ( Aisyah aaira ) alhamdulillah ank sy pn suka nma tu.. 🤭♥ , klau ad ibu2 kt dlm ni tngh mncari nma anak.. Boleh la pilih utk ank korang ♥

PROMO SHAMPOO HABBATUS SAUDA RM11.90 JE‼️‼️ Bia betul... murah gile sebab shampoo ni memang rasa sangat best dengan 2 dalam 1 dah sekali conditioner dan rasa berangin ..lembutt je rambut jom grab.. boleh tekan link laju² sebelum OUT OF STOCK.. wasap.my/01161508751

1- Farra Najwa Danila Bt M.Faizal (Wawa)🌹 2-M.Faqrul Wafiy B. M.Faizal (Wafiy) 🐞 3-Nur Iman (Anak Syurga) 4- ?? Tak sabar tunggu bby keluar hehe ..kalau perempuan nak kasi nama Fafelyna Wafda.. Kalau lelaki nak isi M.Fazarul Wasif ..

1.NURRAINNA BATRISHYA 2.MUHAMMAD ADAM RAFFAIEL 3.MUHAMMAD AFFIQ IQRAM 4.MUHAMMAD AISH FITRI 5.MUHAMMAD ARYAN HAKIM 6.MUHAMMAD AIDAN LUQMAN 7.BABY JUNE 2020🤩 (KALAU GIRL-NURRAISHA ADELIA (KALAU LAKI-MUHAMMAD AARIZ DAIYAN

3y ago

Panjang dan berbelit

Kalau baby boy Muhammad Aish Anaqi. Kalau baby girl pulak Ainul Mardhiah. Baby boy saya yang pilih nama, baby girl ayah dia yang pilih. Ayah dia senang jek, pilih nama ikut tajuk lagu. Ainul Mardhiah, Nur Sumayyah, Nur Kasih alahaii 🤦🤣

Sy cdang nk ltak nma nur qhaseh delisha...mksud nya chya yg mngembirakan dam mbuat org lain gembira..ok x.hihi..bkal ank first slps 11thun mnunggu

2y ago

Cantik nma , semoga dipermudahkan 🤲💕

sy dh 35weeks . nanti 38weeks dh kena serah diri kt hspital sbb gdm on insuline . tapi nama baby xde idea lagi .. sesambil tgk komen mommys2 dlm ni sesambil cari idea nama baby boy 😅 nur maisarah wafiy nasri (ke3 blum ada idea lg)

Saya dah pilih nama kalau untuk anak perempuan,nk mama Clarissa sbb dekat nama sy..tapi somi rupanya dh ready mama..ingtkan anak lelaki je dia doknkacau nk letak nama ..ank perempuan pun dia Juga yg pilih..eyyy kecik besau je nengok Tau...

5y ago

Hiii.. Sy plk sis.. Dh jnji ngn suami kalau ank lelaki die letk name, kalau pmpuan sy letak name.. Alih2 bile tau boy... Sibuk jgk sy yg nk letak name 🤭🤭

First born baru daftar 2 hari lepas Raja Puteri Nur Elisa Kisah diaaaa I suruh suami pilih nk Raja ke Puteri sbb nama suami Raja depan. Salah satu je I suruh pilih. Dia kata nak deduaaa aaa nak buat cemana 😂