Berapa kali 'dating' dulu ya?

Jom petang ni kita flashback balik zaman sebelum kahwin dulu😆 Berapa kali dulu dating dengan si dia sebelum kahwin ya?🥰 Min dating waktu beli barang kahwin terus sekali dua je macam tu😅 Eh tu dikira dating ke eh? 😂

Berapa kali 'dating' dulu ya?
78 Balas

dating jarang2 sebab dalam masa 6 bulan kenal, terus ikat tali pertunangan. Cukup 6 bulan bertunang, terus nikah pada 17/2/2006.. ❤️❤️ Alhamdulillah rumahtangga bahagia dengan kehadiran 4 orang anak & baby yang bakal lahir 2 bulan lagi.☺️☺️