Tablet Samsung Untuk Dimenangi! Sertai Hari Ini!

🤩 Jom menangkan tablet Samsung ini untuk kegunaan anda dan keluarga! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/peraduan-tablet-samsung/1542

Tablet Samsung Untuk Dimenangi! Sertai Hari Ini!
205 Balas

Jawapan : 8 perkataan SAMSUNG 😄 semoga kita semua diberi keberkatan dan rezeki yang melimpah-limpah tidak kira di mana jua kita berada . terima kasih juga saya ucapkan kepada TheAsianParent kerana membuka peluang kepada kami , ibu-ibu yang comel molek ni peluang untuk memenangi hadiah-hadiah yang menarik dan menyajikan kami permainan yang menyeronokkan . TheAsianParent terbaik . banyak maanfaat , nasihat , petua yang dikongsikan melalui apps ini yang banyak membantu kami para ibu dalam menangani masalah-masalah yang biasa ibu alami dan sebagai wanita yang baru bergelar IBU , apps ini memang banyak memberi tunjuk ajar . komuniti dalam apps ini juga banyak memberi pendapat yang baik . TERIMA KASIH SEMUA DAN TERIMA KASIH THEASIANPARENT 💕

Terdapat 8 perkataan SAMSUNG. ❣️ Terima kasih TheAsianparent Malaysia mengadakan contest-contest seperti ini selain banyak membantu memberikan informasi yang berguna kepada bakal-bakal atau ibubapa muda. ✨ Selain menyelami ilmu keibubapaan di dalam apps theAsianparent, kita dapat join contest dan mencuba nasib untuk dapatkan hadiah-hadiah yang sangat menarik dan berharga. 💚 Semoga theAsianparent terus maju, teruskan sebar ilmu-ilmu yang berguna kepada ibubapa, menjadikan apps ini salah satu platform nombor 1 bagi ibubapa untuk menimba ilmu. Terima kasih theAsianparent. Tanpa apps ini, sukar untuk saya sebagai bakal ibu untuk menimba ilmu keibubapaan dan ilmu tentang bayi. 💜apps theAsianparent merupakan apps nombor 1 di hati saya ♥️

2y ago

8 perkataan samsung Asia Parent sangat baik terutama utk ibu muda yg baru bergelar isteri tentunya byk perkara yg masih belum tahu berkenaan ilmu parenting. mereka masih tiada asas dan tempat rujukan dlm hal berkenaan ilmu parenting.disini byk ilmu parenting berguna utk dikongsi bersama selain dapat menjalinkan ukhwah silaturahim sesama ahli

❤️Ada 8 perkataan SAMSUNG.❤️ Alhamdulillah first time join cari2 perkataan ni smoga ada rezeki amin. Saya sangat suka apps ni sebab bnyak benda kita boleh tau and blajar dalam ni. Dari cari pemakanan ikut teimester, slalu dapat voucher beli kat shopee. Boleh communicate dengan ibu2 di luar sana lagi2 pasal first pregnancy banyak taktau ape2. Dari sini la boleh blajar. Smoga yg ttc segera diberi rezeki zuriat pasni, smoga mamy2 yg tengah pregnant slamat melahirkan nnt amin. Doakan kandungan saya sihat kuat smpai bersalin ye amin🥰

Jawapan : 8 perkataan SAMSUNG Semoga kita diberikan rezeki yg melimpah ruah... Dari ank 1st smpai dah anak ke-3.. masih lagi pakai app theAsianparent Malaysia ni.. banyak dapat belajar tentang tips penjagaan diri ketika hamil, pemakanan, penjagaan anak. Komuniti nya yang sangat positif dan sangat membantu.. Terima Kasih sngt2 kepada theAsian Parent Malaysia.. Semoga ibu2 yg sedang menanti kelahiran buah hati tcinta selamat melahirkan, dipermudah kn segala urusanmu, dimurahkn rezki dn tahniahh 🎉🎉💖🥰🌸🌸

Ada 8 perkataan Samsung. theAsian parent memang bagus untuk saya yang firstime pregnant anak pertama. Dapat ilmu dan banyak manfaat. Seronok ada applikasi seperti ini. Banyak membantu dari 0 sehingga saya boleh ikut satu persatu. Semoga applikasi seperti ini semakin berkembang maju untuk para ibu bapa diluar sana. Terima Kasih theAsian parent ❤️🤗 Doakan agar saya dan baby sihat2 sentiasa. #21Week #theAsianparentMalaysia #thebestapplication

8 perkataan Samsung Saya baru menyertai TheAsianParent sejujurnya memang best menggunakan app ini untuk ketahui tentang perkembangan bayi didalam kandungan untuk pertama kali menjadi Ibu macam saya memang patut menggunakan app ini untuk tahu perkembangan² kandungan dan bayi dan bukan itu saja kita juga dapat tahu tentang permakanan dan juga lain lain... #24weekpregnant #thankyoutheasianparent

assalamualaikum... jawapan: 8 perkataan samsung. theAsianparent Malaysia banyak membantu saya musykil tentang haid,hamil,penjagaan anak. semua hala dari ibu,bapa dan anak2. dari A hingga Z apa yg saya tak tahu dapat belajar dulu tidak ada hp& segala app.bila saya guna app ini banyak benda saya belajar dan tahu. terima kasih kepada theAsiaparent Malaysia. #theAsiaparentMalaysia #samsung #loveuall

Jawapan : 8 perkataan SAMSUNG theAsiaparent sangat membantu sepanjang mengandung sehingga bersalin. Pelbagai peraduan yang disediakan. Tablet SAMSUNG yang kelihatan menarik dan tertarik dari segi warna dan bentuk. Dengan saiz yang tertera di dalam gambar, mudah untuk dibawa ke mana sahaja. Semoga ada rezeki untuk menjadi pemenang bagi peraduan ini. #theAsianparentthebest #samsungthebest

Jumlah perkataan SAMSUNG adalah 8 perkataan. Enjoy the game😍 Semoga ada rezeki buat sahabat yang join the contest. Lama x main crossword ni. Thanks theAsian Parent Malaysia yg buka platform ilmu buat ibu mengandung untuk pertama kali spt sy. Sy belajar byk melalui aplikasi ni. Srsly, hangpa memang the best and give a big help.

Answer : 8 perkataan SAMSUNG Semoga ada rezeki untuk menang Samsung Galaxy Tab A8 Wifi. Kerja2 menjadi lebih mudah sambil jaga anak dirumah dengan Tab ini.Saiz yang mudah dibawa dan bateri lebih tahan😍 sangat memudahkan! Moga ada rezeki saya untuk menang & cari rezeki untuk anak dengan Samsung Galaxy Tab A8 Wifi❤️