Tablet Samsung Untuk Dimenangi! Sertai Hari Ini!

🤩 Jom menangkan tablet Samsung ini untuk kegunaan anda dan keluarga! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/peraduan-tablet-samsung/1542

Tablet Samsung Untuk Dimenangi! Sertai Hari Ini!
205 Balas

Terdapat 8 perkataan SAMSUNG. ❣️ Terima kasih TheAsianparent Malaysia mengadakan contest-contest seperti ini selain banyak membantu memberikan informasi yang berguna kepada bakal-bakal atau ibubapa muda. ✨ Selain menyelami ilmu keibubapaan di dalam apps theAsianparent, kita dapat join contest dan mencuba nasib untuk dapatkan hadiah-hadiah yang sangat menarik dan berharga. 💚 Semoga theAsianparent terus maju, teruskan sebar ilmu-ilmu yang berguna kepada ibubapa, menjadikan apps ini salah satu platform nombor 1 bagi ibubapa untuk menimba ilmu. Terima kasih theAsianparent. Tanpa apps ini, sukar untuk saya sebagai bakal ibu untuk menimba ilmu keibubapaan dan ilmu tentang bayi. 💜apps theAsianparent merupakan apps nombor 1 di hati saya ♥️

2y ago

8 perkataan samsung Asia Parent sangat baik terutama utk ibu muda yg baru bergelar isteri tentunya byk perkara yg masih belum tahu berkenaan ilmu parenting. mereka masih tiada asas dan tempat rujukan dlm hal berkenaan ilmu parenting.disini byk ilmu parenting berguna utk dikongsi bersama selain dapat menjalinkan ukhwah silaturahim sesama ahli