Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

🔎 6 PERKATAAN TERSEMBUNYI 🔍 👶🏻 1. ROMPERS 👶🏻 2. BABABAA 👶🏻 3. LULLABIES 👶🏻 4. COMEL 👶🏻 5. BUKU 👶🏻 6. BAYI ❤️👶🏻❤️👶🏻❤️👶🏻❤️👶🏻❤️

cuba nasib 😂😂 1. bababaa 2. buku 3. rompers 4. lullabies 5. bayi 6. comel semoga ada rezeki saya dari BABA BAA untuk memenangi baby ROMPERS dan BUKU 'english rhymes & LULLABIES' untuk BAYI COMEL saya 😁

perkataan tersembunyi: 1. Bababaa 2. rompers 3. lullabies 4. buku 5. comel 6. bayi Tahun depan sy akan menyambut kelahiran bayi pertama saya. moga ade rezeki hadiah utk bayi sy yg bakal lahir drp Bababaa. Aamiin

6 perkataan tersembunyi 😁 1. BABABAA 2. BAYI 3. ROMPERS 4. BUKU 5. COMEL 6. LULLABIES BAYI COMEL memakai ROMPERS suka dengar LULLABIES dari BUKU BABABAA 🤭💕 Semoga ada rezeki baby sy utk menang ❤️

1. BAYI 2. COMEL 3. ROMPERS 4. BABABAA 5. BUKU 6. LULLABIES BAYI mommy semakin COMEL memakai ROMPERS dari BABABAA.Saat untuk tidur...mommy bacakan BUKU dan nyanyikan LULLABIES.Semoga tidurmu nyenyak dan selesa.

6 perkataan yang tersembunyi adalah: 1) BUKU 2) BABABAA 3) BAYI 4) ROMPERS 5) COMEL 6) LULLABIES Semoga bayi di dalam kandungan ini dikurniakan hadiah menarik. Terima kasih baba baa & theAsianparent. ❤️

Baba baa Buku Romper Bayi Lullabies Comel Si BAYI COMEL Mama dipakaikan ROMPER dari BABABAA dan dibacakan BUKU dan menyanyikan LULLABIES sehingga tidur. Semoga ada rezeki saya untuk kelahiran kedua nati ❤️

Alhamdulillah.. 6 Perkataan Tersembunyi : 1)BABABAA 2)LULLABIES 3)ROMPERS 4)BUKU 5)BAYI 6)COMEL Terima kasih BABA BAA , pasti bayi comel akan selesa memakai rompers sambil mendengar bacaan buku lullabies.

6 Perkataan tersembunyi : 1. BABABAA 2. LULLABIES 3. ROMPERS 4. BUKU 5. BAYI 6. COMEL Semoga ada rezeki bakal bayi mama nak pakai rompers comel dari BABA BAA.. baby first counting day february 2023.. ❤️

6 perkataan tersembunyi yang saya jumpa : 1) BABABAA 2) COMEL 3) LULLABIES 4) ROMPERS 5) BUKU 6) BAYI Semoga buku daripada BabaBaa ini akan menjadi buku pertama Ali Imran mengenal perkataan 😍😍🥰😚