Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

6 perkataan yang tersembunyi 1. BABABAA 2. ROMPERS 3. LULLABIES 4. COMEL 5. BAYI 6. BUKU BAYI COMEL memakai ROMPERS pada waktu malam bertemankan BUKU daripada BABA BAA sebagai LULLABIES untuk tidur lena.

perkataan tersembunyi ialah buku rompers lullabies baba baa bayi comel Nur Afrina haura nama anak diberi bila pakai rompers dan membaca buku lullabies seindah nama.. semoga ada rezeki ank saya amin

6 PERKATAAN TERSEMBUNYI: 1) BABABAA 2) BAYI 3) COMEL 4) LULLABIES 5) ROMPERS 6) BUKU Si BAYI COMEL memakai ROMPERS, dibacakan BUKU daripada BABABAA sebagai LULLABIES untuk waktu tidur 🥰🥰🥰

6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI 1 COMEL 2 LULLABIES 3 ROMPERS 4 BAYI 5 BUKU 6 BABA BAA 💕💕💕💕💕 PLEASE PICK ME 👶 SEMOGA ADA REZEKI BABY FEBUARY SAYA ❤️ FIGHTING GUYS 😍😍😍

6 perkataan yang tersembunyi : 1. Rompers 2. Baba Baa 3. Bayi 4. Buku 5. Lullabies 6. Comel BAYI COMEL saya sangat suka pakai ROMPERS sambil ibu bacakan BUKU & LULLABIES daripada BABA BAA .

1.bababaa 2.lullabies 3.buku 4.rompers 5.bayi 6. comel semoga ada rezeki untuk anak mummy , mesti comel anak mummy pakai rompers dari bababaaa . boleh baca buku lullabies hehe 🫶🏻

6 perkataan yang tersembunyi: 1️⃣ Bababaa 2️⃣ Lullabies 3️⃣ Rompers 4️⃣ Buku 5️⃣ Bayi 6️⃣ Comel semoga ada rezeki untuk anak saya Ian yg baru lahir tahun ini. 🥰

Untuk anak mama Numaan Ahmad 🥰 ♥️LULLABIES ♥️BABA BAA ♥️ROMPERS ♥️BUKU ♥️BAYI ♥️COMEL DONE FOLLOW IG. SEMOGA NUMAAN AHMAD MENANG 😍😍 THANK YOU BABA BAA

1. Bababaa 2.buku 3.comel 4.bayi 5.rompers 6. Lullabies Semoga saya dapat memenangi pertandingan ini supaya anak saya dapat pakai rompers BABABAA...semoga ade rezeki anak saya disini❤️

6 perkataan tersembunyi : 1. Buku 2. Lullabies 3. Bayi 4.Comel 5. Rompers 6. Bababaa Si ibu membaca buku Lullabies untuk si bayi comel yang memakai rompers daripada Baba Baa . 📚👶🏻