Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

Perkataan tersembunyi 1) Lullabies 2) Rompers 3) Buku 4) Bababaa 5)Bayi 6) Comel Semoga ada rezeki ❤️🤲🏻 Bayi yang comel memakai rompers sambil mendengar ibu membaca buku lullabies dari bababaaa untuk waktu tidur. ❤️

1) BABABAA 2) LULLABIES 3) ROMPERS 4) BUKU 5) COMEL 6) BAYI Terima kasih kerana mencipta buku belajar anak-anak yang sangat menarik. Moga ada terselit rezeki saya terpilih sebagai pemenang. 😍😉 i ❤️ baba baa! 🥳🤩

6 PERKATAAN TERSEMBUNYI IALAH : ➡️ BABABAA ➡️ BUKU ➡️ ROMPERS ➡️ BAYI ➡️ LULLABIES ➡️ COMEL SEMOGA ADA REZEKI BABY DAN ANAK SY. MOGA ALLAH MURAHKAN REZEKI PENGANJUR. MOGA ADA REZEKI KITA SEMUA ❤️😘

1. Bababaa 2. Lullabies 3. Rompers 4. Baca 5. Buku 6. Bayi 7. Comel 8. Nap alamak terlebih 8 😅 semoga saya bertuah menang untuk pakaikan Baby Rompers dan boleh bacakan buku sajak bahasa inggeris kepada bayi pertama kami 🥰

Bababaa, comel, rompers, buku,lullabies, bayi Bayi ku yang comel sedang memakai rompers dari Baba Baa sambil ku bacakan buku lullabies dari Baba Baa juga supaya boleh tidur lelap💙💙💙 Bismillah rezeki my first born

1.Buku 2.Rompers 3.Lullabies 4.Baba Baa 5.Bayi 6.Comel Semoga ada rezeki anak saya untuk mencuba baju dari Baba Baa.. rompers sangat sesuai dipakai kerana ia mudah utk dipakai dan senang utk melihat jikalau si kecil membuang

6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI: 1) BABA BAA 2) BAYI 3) COMEL 4) BUKU 5) LULLABIES 6) ROMPER BAYI COMEL memakai ROMPERS suka mendengar LULLABIES dari BUKU BABA BAA Semoga ada rezeki baby saya Nur ayla untuk menang☺️❤️

Bismillahirrahmanirrahim 🫰 6 Jawapan :- Baca Buku Bababaa Lullabies Bayi Rompers Ini adalah jawapan saya. ❤️😘 Baca buku dari Baba Baa dan memenangi Rompers Bayi serta buku percuma dari Bababaa Books ❤️😍

6 perkataan tersembunyi 1; Bababaa 2; Lullabies 3; Buku 4; Rompers 5; Comel 6; Bayi BABABAA adalah LULLABIES yang terbaik, ada BUKU yang menarik dan ROMPERS yang selesa dan COMEL untuk BAYI saya, Yeayyyy! Thank you Bababaa

6 PERKATAAN TERSEMBUNYI 1:Buku 2:Lullabies 3:Baba baa 4:Rompers 5:Nap 6:Bayi 7:Comel BAYI COMEL mama akan mama bacakan BUKU LULLABIES daripada BABABAA setiap malam Sebelum Tidur 🥰 Semoga rezeki ank yg bakal lahir🥰