Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

6 PERKATAAN TERSEMBUNYI: 1) Bababaa 2) Lullabies 3) Rompers 4) comel 5) bayi 6) Buku “ Terlihat comel baju rompers yang diberikan Bababaa dipakaikan kepada bayi.Sang ibu melihat anak mengantuk cuba bacakan buku dan pasangkan lagu lullabies”

Perkataan yang tersembunyi 1. Buku 2. Rompers 3. Bayi 4. Comel 5. Lullabies 6. Bababaa Semoga da rezeki untuk buah hati pertama saya ❤️ BAYI COMEL memakai ROMPERS sambil dibacakan BUKU daripada BABA BAA oleh ibu sebagai LULLUBIES untuk tidur

BABABAA,ROMPER,BUKU,COMEL,BACA,LULLABIES BAYI.. X SABAR NK BERSALIN..NAK CUBA ROMPES DARI BABABAA..DUE DEKAT 5/5 /23... INSYAALLAH DOAKAN SEMOGA SAYA SELAMAT BERSALIN..NANTI BOLEH SAYA BELIKAN BUKU LULLABIES untuk stok anak saya..xsabar rasanya

6 Perkataan Yang Tersembunyi 1-Rompers 2-Lullabies 3-Bababaa 4-Buku 5-Bayi 6-Comel Bayi Comel memakai Rompers mendengar Ibu Membaca buku Lullabies dari Bababaa. Harap2 ade rezeki untuk anak pertama setelah menunggu selama 6tahun ❤️🤰🏼

1.Bababaa 2.Buku 3.Rompers 4.Bayi 5.Comel 6.Lullabies Semoga ada rezeki anak ibu yang Comel tak lama lagi akan lahir. Semoga ibu dapat pakaikan baju Rompers dari BaBaBaa 😍 Ibu dapat bacakan Buku sambil mendengar lagu Lullabies pada kamu🥰

6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI 1. BAYI 2. COMEL 3. ROMPERS 4. BABABAA 5. BUKU 6. LULLABIES Buku Lullabies dari Bababaa dicapai oleh ibu lalu dibaca untuk bayi comel yang memakai rompers. 🤱❤️ Semoga ada rezeki untuk anakku ❤️ Amin

6 perkataan tersembunyi ialah 1) Baba Baa 2) Lullabies 3) Rompers 4) Buku 5) Comel 6) Bayi BAYI yang COMEL memakai ROMPERS yang cantik dan didodoikan dengan LULLABIES serta dibacakan BUKU daripada BABA BAA untuk setiap malam yang indah 🌹

6 perkataan tersembunyi : 1) BAYI 2) BACA 3) BUKU 4) BABABAA 5) ROMPERS 6) LULLABIES "BAYI BACA BUKU BABA BAA DENGAN MEMAKAI ROMPERS SAMBIL MENDENGAR LULLABIES" 6 perkataan tersembunyi dah dijumpai... Moga ada rezeki yang menanti 🥰

6 perkataan tersembunyi : 1.buku 2.bababaa 3.lullabies 4.rompers 5.comel 6.bayi BAYI ibu yang COMEL nanti setiap hari ibu akan bacakan BUKU BABABAA ditemani dengan LULLABIES dan dengan menggenakan ROMPERS yang menawan dari BABABAA😘

6 PERKATAAN TERSEMBUNYI : 1. BABABAA 2. BAYI 3. COMEL 4. LULLABIES 5. ROMPER 6. BUKU SEMOGA BAYI COMEL SAYA BERPELUANG UNTUK MEMENAGI HADIAH BUKU SAJAK BAHASA INGGERIS LULLABIES DAN BABY ROMPER DARI BABA BAA. TERIMA KASIH BABA BAA