Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

Semoga ada rezeki sy dan anak² 🥰 6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI 1- BABA BAA 2- BAYI 3- ROMPERS 4- LULLABIES 5- BAYI 6- COMEL Semoga sy antara pilihan anda 💙💙💙

6 Perkataan Tersembunyi 1. Lullabies 2. Comel 3. Buku 4. Baba Baa 5. Rompers 6. Bayi Hoping theres a slight chance for my baby to win🥰✌🏻 Thank you @baa baa books

6 perkataan tersembunyi 1.Lullabies 2.Rompers 3.Comel 4.Buku 5.Bababaa 6.Bayi Semoga rompers dan buku sajak diberikan dapat bermanfaat utk mommy to be gunakan kelak 💕

1 . BABABAA 2. ROMPERS 3. LULLABIES 4. BUKU 5. BAYI 6. COMEL SEMOGA ADA REZEKI MEMILIKI BABY ROMPERS DAN BUKU SAJAK BAHASA INGGERIS . Done follow @Bababaa di instagram

6 Perkataan Tersembunyi 1. BABABAA 2. BUKU 3. ROMPERS 4. COMEL 5. LULLABIES 6. BAYI Si BAYI COMEL memakai ROMPERS BABABAA lalu dibacakan BUKU untuk LULLABIES tidur.

6 perkataan tersembunyi 1.Bababaa 2.Romper 3.buku 4.bayi 5.Lullabies 6.Comel Semoga ada rezeki baby girl saya 😊🥰semoga kita semua yg join ada rezeki ☺️

6 Perkataan Yang Tersembunyi. 1. BABABAA 2. LULLABIES 3. ROMPERS 4. BAYI 5. NAP 6. COMEL Mudah mudahan ada rezeki buat anak saya Asyura 🥰 Ibu cuba jeeer 😚

6 Perkataan Tersembunyi : 1. Rompers 2. Lullabies 3. Bayi 4. Buku 5. Baba Baa 6. Comel Yeayyy semoga ada rezeki menang hadiah utk my baby in Feb 2023. Aminn

1.ROMPERS 2.BABABAA 3.LULLABIES 4.BUKU 5.BAYI 6.COMEL 7.NAP 8.BIG Moga ada rezeki buat anakku memakai rompers dari BABABAA dan buku buat sikecilku😘❤️

1. Bababaa 2. Bayi 3. Buku 4. Rompers 5. Comel 6. Lullabies BAYI BABABAA yang COMEL adalah yang memakai ROMPERS ketika membaca BUKU dan yang suka LULLABIES