Mommy dah berapa minggu sekarang?

Jom kongsikan berapa minggu sudah kehamilan mommy 🤰🌸 Semoga mommy dan baby sihat sentiasa hendakNya😘

Mommy dah berapa minggu sekarang?
743 Balas

39weeks6day...due date esok 13/4 baby seronok dduk dalam perut lagi😅sye pulak tkde masalah ape...so kalau tk kluar lgi bby..rabu nie p checkup klinik tengok lah mcm mne😅biase kalaj dh due tpi tk bersalin lgi dktr akn suruh gi hspital ke atau kene tnggu lgi smpai ade tnde nk bersalin ??

Usia kandungan saya 8weeks 4days dah.. Kelmarin ada bleeding.. Cepat2 pi hospital.. Doktor pakar kata darah period lama turun sbb pintu rahim nk tutup.. Alhamdulilah, doktor scan.. Baby sihat.. Ada heartbeat dah.. Doakan kandungan saya sihat.. 2tahun nikah.. Baru ada rezeki ❤️

3w6d ❤️ https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

2 bulan setengah.. doakan moga urusan sy dipermudahkan sehingga melahirkan.. btw sy OKU, ni merupakan pregnancy ke-2 sy.. jarak ngn yg 1st 7 tahun.. insyaAllah bulan 6 tahun depan lahir..

2y ago

semoga dipermudahkan

hai...kiter dh masuk...36 minggu 2 hari dah...doktor scan ckp kepala dh masuk pelvik dh...tunggu masa nk bersalin jer...dh prepair barang...biar x kelam kabut sangat nanti🤭🤭so,doakan segala urusan d permudah kn oleh Nya...amin...

14minggu 5hri🥰..baby ke 4🙂rasa happy sangat2 sebab alahan pun kurang dah..morning sickness dah hilang..cma msih tak suka bau2 aircon😁selera makan pun dah naik mcm dlu..tapi lebih suka makan sup2 dan manis..

10weeks 4days alhamdulillah dah siap buka buku pink alhamdulillah baby oke je dan ni jugak bby second and first bcs yg first miscarriage .. doakan spya saya dn bby sihat smpai bersalin ye amin

27weeks. Saya risau sebab sepatutnya saya kira tendangan baby dah tapi tendangan baby xsampai 10x sehari. Sebelum ni xpernah ada masalah macam ni. Ada xmengalami masalah sama macam saya?

18w3d..kuliy saya dah start bergelupas,nak nak dekat bahagian tepi pinggang dan bawah perut.. kawasan puting dah berubah warna.. semoga bby sihat sampai lahir,aamiin..bby prtma🥰

8w5d. selera makan takde langsung tapi perut lapar.. tgok makanan nak muntahh 🤮 esok bukak buku pink. Doakan saya & kandungan kuat, sihat, sempurna 🤲🏻