Bulan berapa EDD mommy?

Jom kongsikan tarikh EDD mommy di ruangan komen bawah 🤰 Semoga dipermudahkan segala urusan mommy semua 😘

Bulan berapa EDD mommy?
743 Balas

20/6/2022.. Dulu kakaknya 26/6/2020.. Doc kata pandai bapak setting x keluar duit banyak nk sambut birthday 🤣🤣😌 sabar jela..

09/05/2022. Seminggu lepas raya 😬 harap baby bagi kerjasama pd ummi dia ni nak mkn rendang dulu 😊😊 anak first jugak 😉😉

17/5/2022, mohon doa dr ibu2 d cni agar anak dlm kandungan kita semua sihat sempurna cerdas sampai dia d lahirkan 🥰🥰 #firstbaby

Inshaa Allah 8/7/22. Bersalin under FPP package kat Hospital Putrajaya. Tak sabar nak jumpa darling sorg ni 🥰 anak first 💖

Sy 28/5/2022 nnti 🤭🤭 birthday sy 1/6. Kalau anak keluar lambat sikit, boleh laa geng june sekali ibu&abah die 😍😍

5:7/2022, anak first semoga dipermudahkan semua utk kita mommies! Amin! Kandungan saya baru 7weeks masih fragile org kata.

EDD saya 2/8/22 . Insyaa Allah . Semoga Allah permudahkan segala urusan saya dan urusan mummy2 semua . Aamiin YRA🤲🏻

Insyaallah..1/5/2022 nanti😘 semoga semua sihat2 baik sejahtera dipermudahkan segala urusan kita semua nya..Amin🤲

29/4/2022 anak ke 5..tp xpenah ntul2 ikut tarikh, msti awal 2minggu😄hrap kali ni ikut edd la senang nk rancang apa2

1/12 tapi tak ada tanda apa2 lagi, cuma selalu sakit perut nak buang air besar.. Harap lah jangan sampai kena induce.