Countings Days ✨

07/10/2019 ? Share due jom mommy ? ♥ Semoga Dipermudahkan Segala Urusan Ya Semuanyaaaa ?

260 Balas

3/10 tapi rasanya mcm tak sempat 3/10 sebab skrang ni pon ramai tegur perut dah turun & sakit² dicelah kangkang² 😂harap² kuar 38week

Inshaallah due 5/8/2020...biasa ank2 keluar seminggu awl dr due..... Doa2kn sy d permudahkan segala urusan bersalin nnti.... Aminn...

4y ago

Aamin sis

07.07.2020☺anak pertama...selpas tnggu 7 thun...alhamdulillah..di bg rezeki jgak akhir nya💓💖

12hb 10..First baby..doakn sy dipermudahkn bersalin n sy doakn jugak..ibu2x yg lain dipermudahkn urusan bersalin..amiin..

5y ago

InshaaAllah. Amiinn ♥

due 02/10/19 tapi tanggal 18 ni tunggu keputusan doc kalo d suruh bersalin awal... doakan sy agar d permudahkan bersalin...

5y ago

sbb result gula limpas dr angka 6 Alhamdulillah last cek BSP kemarin 17/09/19 syukur menurun 4.7 scan baby pun saiz ta besar jadi doc ikut due date bsalin... Alhamdulillah 😊

ok lg tu yunkk bln 10..sy kira hari dah ni..17/9 due.. 😅😅 tkot + xsbar.. dah xlrat bwk prot..😅😅

12/10/19.. spupu sy 8/10/19 tapi dia bersalin kemarin 20/9/19.untung kn.sy ni pula yg takot huhu

Sama due date sis ngn sy 7/10/2019 Semoga dipermudahkn segala nye sis.💪💪

First baby ni... Tarikh due 26.7 semiga dipermudahkan mommy2 di sni ye..

Kalau ikutkan apps ni 16/12/2020. Tak pergi checkup lagi sbb masih awal lagi hehe 🥰

4y ago

Sya 18/12/2020.. Masih awal lg.. 🤭