Kongsi EDD mommy

Mommy jom share EDD mommy2 semua.. Saya 10/4/2020 ??

Kongsi EDD mommy
273 Balas

30/12/20 harap segalanya dipermudahkan hati ni berdebaq2 ya Allah nk jumpa ank di dalam perut yg sentiasa menemaniku di mna jua aq p wlaupon tpaksa PJJ dgn suami.

09.02.2021.. Itu pun tngok keadaan,nnti minggu 36 kna jumpa dktor pkar,kalo boleh bsalin normal,normal la..kalo x kna czer,bab ank prtama songsang..

8/12/20 tapi skg kne msuk ward 14hb arituu kelua darah 1episod n air ketuban kua Sikit2.. Now dua 2 dh stop tinggal dlm pemantauan je 😊

28/11... X sabar rasanya... Skrg pon da rasa sakit2 badan.. Braxton hicks pon kdg menjelma... Moga allah permudahkan urusan kita

31EDD 12.3.2020.. Tapi dah pg td 9.3.2020 dah pecah air ketuban. Bukaan baru 1cm.. Doakan sy bersalin harini.. 😅

4y ago

Tahniah sis.. selamat berpantang

siapa EDD bulan 6 tapi dah siap smua barang baby? nk membasuh tu bila time sesuai ya.

Insyaallah.. 23/7/2020... 🤗🤗 doakan dipermudahkan bersalin nt.. Anak pertama.. 💕

14/6/2021 minta doakan y baik2 dan selamat smpai melahirkan ye...fistbaby😘

1/11/2020 tp kne msuk wad 31/10 ni psl ada risiko lw beranak lwet katany doc😑

Saya 15/8 Tapi try kat satu app tu 31/8 x tahu la..tapi ikut scan dokter la 15/8