HB Rendah, GDM dan Masalah Kehamilan Lain: Topik ATE Minggu Ini!

🥳 Jom ajukan soalan anda di ruangan post ini dan produk PERCUMA menanti 3 pengguna bertuah! Pakar yang akan berkongsi ilmu dan tips minggu ini adalah Dr. Muniswaran Ganeshan, Consultant at the Women and Children’s Hospital Kuala Lumpur (Hospital Tunku Azizah, KL) 📰 Topik: Cara Mengatasi Masalah Kehamilan: HB Rendah, GDM, Anemia dll 🗓️ Tarikh: 12 Oktober 2023 Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan topik ini, jangan malu-malu untuk kemukakan soalan anda. Pakar kami akan sedia membantu! ⛔ *NOTA: Sebarang persoalan luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

HB Rendah, GDM dan Masalah Kehamilan Lain: Topik ATE Minggu Ini!
14 Balas

hi doc...saya nak tnya...smlm saya pergi scan tapi nmpk kantung sahaja..baby xde..saya x pasti Sama ada tarikh saya bg btul atau Salah..kalau date saya bg btul 1/8 normal ke kalau scan cuma nmpk kantung shja?..kalau ikut d scan smlm usia kandungan baru 7 week 2 hari..

8mo ago

perlu ke saya berjumpa doc atau just tunggu appointment saya nnt pada 25 hribln