HB Rendah, GDM dan Masalah Kehamilan Lain: Topik ATE Minggu Ini!

🥳 Jom ajukan soalan anda di ruangan post ini dan produk PERCUMA menanti 3 pengguna bertuah! Pakar yang akan berkongsi ilmu dan tips minggu ini adalah Dr. Muniswaran Ganeshan, Consultant at the Women and Children’s Hospital Kuala Lumpur (Hospital Tunku Azizah, KL) 📰 Topik: Cara Mengatasi Masalah Kehamilan: HB Rendah, GDM, Anemia dll 🗓️ Tarikh: 12 Oktober 2023 Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan topik ini, jangan malu-malu untuk kemukakan soalan anda. Pakar kami akan sedia membantu! ⛔ *NOTA: Sebarang persoalan luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

HB Rendah, GDM dan Masalah Kehamilan Lain: Topik ATE Minggu Ini!
14 Balas

Doctor, adakah perkongsian ini secara live? Berminat utk join kalau Dr live

8mo ago

Perkongsian ini adalah bukan "life" tetapi adalah secara forum yang dibincangkan disini.

Sepanjang hari atau ada had masa?

8mo ago

Soalan boleh diajukan 2 hari sebelum sesi tanya pakar. Soalan akan dijawab pada 12 Oktober 4 petang sehingga 10 malam.

👍