HB Rendah, GDM dan Masalah Kehamilan Lain: Topik ATE Minggu Ini!

🥳 Jom ajukan soalan anda di ruangan post ini dan produk PERCUMA menanti 3 pengguna bertuah! Pakar yang akan berkongsi ilmu dan tips minggu ini adalah Dr. Muniswaran Ganeshan, Consultant at the Women and Children’s Hospital Kuala Lumpur (Hospital Tunku Azizah, KL) 📰 Topik: Cara Mengatasi Masalah Kehamilan: HB Rendah, GDM, Anemia dll 🗓️ Tarikh: 12 Oktober 2023 Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan topik ini, jangan malu-malu untuk kemukakan soalan anda. Pakar kami akan sedia membantu! ⛔ *NOTA: Sebarang persoalan luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

HB Rendah, GDM dan Masalah Kehamilan Lain: Topik ATE Minggu Ini!
14 Balas

Hai Dr Muniswaran. Saya pembawa talasemia dan kandungan sekarang nak masuk 11 minggu. Soalan saya apakah makanan yang boleh menambahkan HB ketika hamil? Soalan ke 2 adakah pening kepala dan rasa berpusing salah 1 tanda HB kita rendah?