Vaksin Pneumococcal Cegah Anak Dari Jangkitan Otak, Paru - Paru!

Jika sebelum ini kerajaan tidak memasukkan suntikan vaksin pneumococcal dalam jadual imunisasi kebangsaan, kini ia sudah dimasukkan! Untuk maklumat lanjut:https://my.theasianparent.com/vaksin-pneumococcal-untuk-anak

Vaksin Pneumococcal Cegah Anak Dari Jangkitan Otak, Paru - Paru!
6 Balas

👍🏻betul...ank sy lahir pramatang..doc kata bg ank lahir pramatang wajib amik... skrng smua bby perlu mengambilnya.. dan blh dpt free jika baby lahir since 2020..mcm kami anak lahir 2019 kena amik dkt private bayar sendiri

2y ago

mcm sy haritu pergi poliklink ukm dekat situ bila ada promosi mmg boleh dpt harga murah utk pnuemoccocal prevenar 13

👍🏼 Alhamdulillah done 2 dose vaksin pneumococcal. Walaupun delay yang second sb kena rsv

memang patut ambil untuk elakkan anak dari kena jangkitan paru- paru

setuju 👍🏿

👍👍

👍