Ceradan, Rawatan Terbaik Untuk Eczema Boleh Digunakan Seawal Kelahiran Si Manja!

Jika anda mencari produk untuk kulit sensitif atau ekzema, Ceradan ada jawapannya! Penghidap ekzema dan kulit sensitif yang mengamalkan ubat steroid secara berpanjangan akan menyebabkan kulit semakin menipis dan ini menjadikan pelindung kulit terjejas. Hal ini memudahkan kulit mendapat lebih banyak jangkitan dan keradangan. Tambahan lagi, pelbagai produk steroid yang dijual di pasaran memberikan ilusi yang ia boleh menyembuhkan ekzema bayi dan kanak-kanak. Ya, mungkin ia boleh melakukan tugas tersebut, tetapi hakikatnya ia tidak sesuai untuk jangka masa panjang malah membahayakan kanak-kanak. Ceradan® mengandungi 3:1:1 ceramide, kolesterol dan nisbah asid lemak bebas yang dirumus khas secara saintifik. Nisbah lipid ini bersamaan dengan keperluan fisiologi kulit manusia yang menyediakan persekitaran optimum untuk pembaikan dan pemulihan penghalang kulit! Ceradan® menggunakan formula dominan ceramida-kulit yang setara dengan kulit yang membantu memulihkan fungsi penghalang pelindung kulit kita dan menenangkan kulit merah, gatal dan teriritasi. Malah, 85% dari pengguna Ceradan bersetuju untuk teruskan penggunaannya kerana ia berkesan dalam merawat kulit. Selain itu, Ceradan juga dipercayai kerana: -Membaiki kulit sensitif yang pecah -Nisbah dominan Ceramide 3: 1: 1 -Pembaikan penghalang kulit -Boleh digunakan untuk bayi baru lahir. -Kurang asid, sesuai untuk kulit ekzema Tidak merengsakan kulit. -Sesuai dengan ph normal kulit Rangkaian produk Ceradan kini boleh didapati di farmasi Caring, Watson dan Guardian di seluruh negara. Gunakan kod CERADAN311 kedai online Watsons untuk mendapat potongan harga sebanyak RM10! Untuk maklumat lanjut, layari www.ceradan311.com

Ceradan, Rawatan Terbaik Untuk Eczema Boleh Digunakan Seawal Kelahiran Si Manja!
5 Balas

Woah, byk jgk diskaun tu 😍😍

I bought this one the other day.

Ohh Ceradan..Ada nampak haritu.

Newborn pun blh??

wah menarik