Jenis seluar apa yang anda lebih selesa gayakan?
Voice your Opinion
Jeans
Palazzo
Legging
Seluar pendek

2509 respon

19 Balas

Saya suka straight cut. Tapi saya dah tak gemar keluar berseluar sebab susah nak uruskan jika ke tandas awam 😅

saya takda seluar jeans... memang dari bujang sampai kawen anak 2 suka track suit jaa... dengan slipper...

kalo bontot besa cntik pkai palazzo. teringin jgk nk pkai. tp bile sy pkai npk xcntik .mcm org tua

semua dlm gambar tak suka.. nak straight cut / jogger. senang urus klu ke tandas awam 😅

jeans or slek #TAPSupermoms

smua pkai,,aslkn slesa

Palazzo #TAPSupermoms

Palazzo #TAPsupermoms

seluar sleeq jew

#TAPxTanamera